Turun Suurpesula

Oma laitospesulasi Turusta

Laitospesula Turusta

Tarjoamme pesulapalvelut hotelleille, terveyskeskuksille, vanhainkodeille ja muille vastaaville tahoille koko Suomen alueelle

Turun Suurpesula on laitospesula, joka palvelee koko maassa mm. hotelleita, päiväkoteja, vanhainkoteja, terveyskeskuksia sekä muita suurempia asiakkaita. Olemme toimineet laitospesujen parissa jo vuodesta 2001, ja tänä päivänä pesemme vuodessa jopa tuhansia kiloja pyykkiä.

Teemme liinavaatepesut, mattopesut ym. laitostekstiilipesut – tutustu palveluihimme ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tarvitsemillesi pesuille! Tiesitkö, että saat meiltä myös pyykkien kuljetuspalvelun? Kysy lisää!

Olemme puhtaasti parempi laitospesula paristakin syystä:

  • Huippuunsa hiottu laatu
  • Edulliset hinnat
  • Joustava palvelu
  • Nopeat toimitukset
  • Kaikki pesuaineet allergiaystävällisiä ja hajusteettomia

Laadunvalvonnassa noudatamme RABC:n ohjeistuksen mukaista omavalvontaa. Olemme monelle asiakasryhmällämme tuttu, paljon käytetty laitospesula. Teemme pesusopimuksen ilomielin myös teidän kanssanne!

Pesulapalvelut

Turun Suurpesula pesee hotellipyykit, terveyskeskusten ja muiden laitosten pyykit tehokkain ja allergiaystävällisin menetelmin.

Turun Suurpesula on monien yritysten ja julkissektorin luottopesula. Pesemme tällä hetkellä mm. terveyskeskusten, vanhainkotien, päiväkotien ja hotellien tekstiilejä. Tarjoamme pesulapalvelut kaikille tekstiileille ja matoille joustavasti ja nopeasti. Käytämme ainoastaan hajusteettomia, allergiaystävällisiä pesuaineita sekä tehokkaita menetelmiä.

Tarjoamme myös pyykkien kuljetuspalvelun. Noudamme pyykkisi sovitusta paikasta ja toimitamme ne pestyinä ja raikkaina takaisin sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi pesuista!

Kun tarvitset pesulapalvelua, joka tekee takuulla puhdasta jälkeä ripeästi ja luotettavasti, on Turun Suurpesula oikea ammattilaisesi.

Pyykinpesukoneet pesulasta

Usein kysytyt kysymykset

Tarjoamme muun muassa tekstiilien pesu- ja hoitopalveluita yrityksille ja yhteisöille. Palveluihimme kuuluvat muun muassa liinavaate- ja pyyhepesut, teollisuustekstiilien huolto sekä tekstiilien säännölliset pyykkäykset sopimusten mukaan.

Kyllä voit. Voit pyytää tarjouksen käyttämällä verkkosivustollamme olevaa tarjouspyyntölomaketta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinnastomme vaihtelevat palvelun tyypin, määrän ja muiden vaikuttavien tekijöiden mukaan. Tarkemman hintatiedon saat ottamalla meihin yhteyttä tarjouspyynnöllä tai soittamalla.

Kyllä, tarjoamme kiireellisiä palveluita tietyissä tapauksissa. Ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian, niin voimme keskustella kiireellisestä tarpeestasi.

Voit ottaa yhteyttä meihin täyttämällä verkkosivustomme yhteydenottolomakkeen, soittamalla asiakaspalveluumme tai sähköpostitse. Löydät kaikki yhteystietomme ”Yhteystiedot” -osiosta sivun alalaidasta.

Otamme vastaan myös erityisiä vaatimuksia ja toiveita. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme keskustella tarpeistasi ja löytää parhaan ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne.